yoga challenge 4×4 utmaning

yoga challenge

Nästa utmaning börjar snart och det är dags att skriva upp sig på svarta tavlan nere mellan omklädningsrummen. Praktisera minst 4 klasser i veckan i 4 veckor och få rutin på din träning. Vi tror starkt på kontinuitet och vet att det är nyckeln som öppnar till alla positiva effekter som hotyoga har på dig.

 

Smoothie och juicepaket 995:-

 

2015-04-04 08.18.46 (1)

 

 

 

 

 

 

 

För första gången så erbjuder vi ett smoothie och juicepaket i samband med en utmaning. Varje gång som du tar klass för utmaningen har du en grön smoothie och en färskpressad juice som väntar på dig i studion. Det enda du behöver göra är att boka in dig på klassen du ska ta dagen innan så vi har tid att planera och förbereda åt dig. Säg till i receptionen att du vill köpa paketet minst 24 timmar innan din första klass i utmaningen.

 

  • Alla klasser får räknas med i utmaningen, Bikram 90 min och 60 min. Hot vinyasa flow 75 min och 60 min
  • Inga dubbla klasser får räknas med i utmaningen utan det måste vara 4 dagar i veckan i 4 veckor. Några av er brukar praktisera dubbla klasser, det får ni göra men dom får alltså inte räknas med i utmaningen.
  • Har du ett klippkort för tillfället och vill vara med i utmaningen kan du frysa kortet och lösa ett utmaningskort för 995:- (obegränsad träning 30 dagar)

 

Nedan här ser ni en länk till vår goda vän Matt från Australien som ger superbra tips för att göra utmaningen enklare. Allt handlar om förberedelser. Vara väl förberedd för klass är väldigt viktigt och planering framför allt, få in alla klasser tills nästa vecka i kalendern.

 

http://endlessbender.com/2013/09/4×4-challenge-the-next-best-thing-to-30-days/

 

Om  länken inte funkar gå till september 2013 så kan ni se hans inlägg.

 

 

Börja vårstädning av kropp och sinne med Hot yoga!