Årets Yogahäng 2017 Hot Yoga Uppsala

Framröstade till Årets yogahäng 2017

Bästa utmärkelsen vi kunde fått

 

Motiveringen för årets yogahäng lät så här från tidningen Yoga för dig

Proffsigt genomförda och uppskattade yogaresor, yogaretreater och yogafestivaler får ursäkta… Utmärkelsen årets yogahäng går denna gång till en studio. De två grundarna träffades på en utbildning i USA, landade efter omvägar i Uppsala där de tog över en lokal som de med näst intill obefintliga medel gjorde om till en väl fungerande samlingsplats för ett stadigt ökande antal yogaelever. Yogan är på gång i Uppsala. Och Hot yoga Uppsala är en oas vars vänskapliga och varma atmosfär sticker ut.

 

Yogagalan

Lizette och jag var på yogagalan i torsdagskväll och fick ta emot denna utmärkelse. Jag har aldrig vunnit eller varit med om liknande och givetvis trodde jag inte att vi skulle stå på scenen och ta emot diplom, blommor och statyett. Så helt överväldigad fick jag inte ur mig många ord på scenen, Lite skämmigt men i vilket fall så är jag självklart oerhört tacksam för utmärkelsen årets yogahäng.

Proffsigt genomförda och uppskattade yogaresor, yogaretreater och yogafestivaler får ursäkta... Utmärkelsen årets yogahäng går denna gång till en studio. De två grundarna träffades på en utbildning i USA, landade efter omvägar i Uppsala där de tog över en lokal som de med näst intill obefintliga medel gjorde om till en väl fungerande samlingsplats för ett stadigt ökande antal yogaelever. Yogan är på gång i Uppsala. Och Hot yoga Uppsala är en oas vars vänskapliga och varma atmosfär sticker ut.

 

 

Tack alla som röstade

 

Det är tack vare att så många av er tog er tid och röstade på oss. Denna utmärkelse vill vi tillägna alla som har kommit till oss under dessa fem år som vi har funnits. Vi har spridit yogan tillsammans till alla i Uppsala med omnejd. Med många som har varit med oss från början har vi utvecklats till vad vi är idag. En yogastudio med många klasser för nybörjare och där vi strävar efter en hållbar yogapraktik.

Precis som Mikael skriver i utmärkelsen yogan är på gång i Uppsala och det tycker vi också. Nya studios öppnar varje år och vi känner att det finns ett större intresse för yogan idag än för fem år sedan.

 

Än en gång tack alla som har varit med och hjälpt oss att bli det vi är idag, och fortsätt gärna att sprida och förespråka yogan. 

 

Vi ses i värmen!

Lizette & Nicklas