Bokningsregler

Bokning

Du kan boka 14 dagar framåt från det aktuella klockslaget. Du kan vara bokad på 5 klasser samtidigt

Antal platser per klass

Vi har största yogasalen i Uppsala och det är vi glada för i dessa tider, i och med det så kan fler yoga och om alla är noga med att avboka sig kommer alla få plats på de flesta klasserna om man bokar. Just nu har vi 26 bokningsbara. Blir det ytterligare platser lediga vid (no shows) släpps dessa 5 min innan klassen börjar då vi stänger receptionen.

Väntelista

  • Om klassen är fullbokad kan du gärna registrera dig som reserv. Reservlistan uppdateras fortlöpande, och så snart någon avbokar flyttas du upp på listan. Vi skickar e-post och/eller en pushavisering (om du har Wondr vår bokningsapp) till dig om du får plats på den aktuella klassen.
  • Pushavisering: Aktivera pushavisering och få ett meddelande direkt på telefonen när du får plats på en klass som du har stått på väntelistan för. Pushaviseringar skickas upp till 10 minuter innan klassen startar. 
  • Du har full översikt över din plats via www.uppsalahotyoga.se eller i Wondr Under “boka klass” efter klassen står det Reserv och vilken plats du har. Det står även avboka, klicka på den om du vill avboka din reservplats.

boka bikram yoga

 

Avbokning och bokningsbegränsning

  • Du kan avboka en klass senast två timmar innan det startar. Om du glömmer att avboka tre klasser under en månad, får du inte boka under en period på 30 dagar. Upplåsning av kort sker i webbutiken i appen. 
  • Om du står som reserv och vet att du inte kan komma, rekommenderar vi att du avbokar dig före senast 2 timmar innan klassen startar för att undvika att bli registrerad med en missad klass. Du meddelas via e-post om du får en bokningsbegränsning. 
  • Hinner man inte avboka kan man ställa sin plats till förfogande i facebookgruppen. Tar någon platsen blir du inte debiterad.
  • No show på fullbokad klass debiteras ett klipp för klippkorten och 50kr för alla med tidskort (flexibel, halvår, årskort)
  • Fortsatt tar vi INGA avbokningar per sms, instagram, messenger, mail eller telefon