Bokningsregler

Bokning

Du kan boka 7 dagar framåt. Passen släpps 07:00. Du kan vara bokad på 5 klasser samtidigt

Antal platser per klass

Vi har största yogasalen i Uppsala, i och med det så kan fler yoga och om alla är noga med att avboka sig vid förhinder kommer alla få plats på de flesta klasserna om man bokar. Just nu har vi 40 bokningsbara. Blir det ytterligare platser lediga vid (no shows) släpps dessa 5 min innan klassen börjar då vi stänger receptionen.

Väntelista

  • Om klassen är fullbokad kan du gärna registrera dig som reserv. Reservlistan uppdateras fortlöpande, och så snart någon avbokar flyttas du upp på listan. Vi skickar e-post och/eller en pushavisering (om du har Wondr vår bokningsapp) till dig om du får plats på den aktuella klassen.
  • Pushavisering: Aktivera pushavisering och få ett meddelande direkt på telefonen när du får plats på en klass som du har stått på väntelistan för. Pushaviseringar skickas upp till 10 minuter innan klassen startar. 
  • Du har full översikt över din plats via www.uppsalahotyoga.se eller i Wondr Under “boka klass” efter klassen står det Reserv och vilken plats du har. Det står även avboka, klicka på den om du vill avboka din reservplats.

boka bikram yoga

 

Avbokning och bokningsbegränsning

  • Du kan avboka en klass senast två timmar innan det startar. 
  • Hinner man inte avboka kan man ställa sin plats till förfogande i facebookgruppen.
  • Fortsatt tar vi INGA avbokningar per sms, instagram, messenger, mail eller telefon