Gym Uppsala - Yoga Uppsala

Gå på Gym Uppsala?

Praktisera yoga, kondition & styrka med oss i yogasalen i stället. Vi bygger styrkan från grunden med kroppsviktsträning!

Inga maskiner, som på gym  – inga fria vikter, som på gym i Uppsala – inga löpband, som på gym i Uppsala. Gemensamt är att vi vill att alla som tränar hos oss ska bli starkare, leva lyckligare och med bättre hälsa.
Vi skiljer oss ifrån mängden med att ha ett brett utbud av yoga och att bara använda vår kroppsvikt för att bli starka. Vårt stora yoga- och träningsutbud innefattar Bikramyoga, Hot vinyasa flow + core, Hot vinyasa flow level 1 & level 2, Yin Yoga, HOT 60, Fierce Grace Yoga och Hatha flow (som också har mycket fokus på styrka och core).

 

Få bättre stabilitet och styrka med yoga

På gym i Uppsala använder man vikter och maskiner för att bli stark och få bättre kondition. Hos oss använder vi bara vår kroppsvikt för att bli starka. Vi kombinerar traditionella och otraditionella yoga-rörelser med smarta och roliga styrkeövningar för att inte förlora rörlighet. Med statiska och dynamiska övningar får vi stabilitet och riktig styrka. Vill du träna styrka hemma kan du spana in Lizette Pompa Yogas träningsprogram  strengthTEN & strengthTEN Del 2.

 

Få bättre kondition

Kondition får du även från vår Bikramyoga där pulsen ökar rejält. Fördelarna med att göra allt detta i värme är att du förbättrar din kondition och stärker din kropp på ett skonsamt sätt. Värmen är alltså superbra för kroppen! Det är just därför många använder sig av Hot Yoga som en del av sin rehabträning.

 

Ett roligt, effektivt och skonsamt sätt att träna

Du har egentligen allt du behöver under ett och samma tak. Läs mer om klasserna här på sidan under ”Information”. PT, personlig träning, som du kan hitta på gym i Uppsala finns även på Hot Yoga Uppsala som PT-Yoga, anpassad för just dig och dina behov. Du kan skaffa ett tidsbegränsat kort, ett kort med ett specifikt antal gånger eller köra på drop-in yoga – på alla våra varierade klasser.
Vi hoppas att du kommer att bli en del av vår gemenskap och träna på ett roligt, effektivt och skonsamt sätt. Så glöm gym Uppsala!

Gym Uppsala träna på gym yoga i stället för gym

 

 

gym Uppsala lolasana lift, bygger bålstyrka