Hydrate me-smoothie!

 

Hydrate me-smoothie!

Hej! Efter några dagar med strålande solsken, fågelkvitter och riktig vårkänsla känner man sig så där lurad som alltid i mars. Just nu tittar jag ut på ett gråmulet, frusset och lite snöigt Uppsala. Då är det tur att man kan komma in i värmen på Hot Yoga Uppsala! Jag var på Yinyoga för några dagar sedan, och wow vad jag känner att det påverkar och gör skillnad i både kropp och själ! För er som inte har testat eller helt enkelt har missat Yinyogan i värme kan jag verkligen rekommendera den!

Någon som också är tur när vårvädret spelar en ett spratt är att man kan få vårkänsla, ja till och med sommarkänsla, på andra sätt! Gjorde denna läskande, sötsyrliga smoothie till frukost och den smakade verkligen sommar! Enligt den Indiska läran Ayurveda verkar vattenmelon både utrensande och vätskebalanserande. Denna smoothie är perfekt varma sommardagar eller efter att ha kört ett svettigt hot yoga-pass!
Jordgubbar yoga uppsala

Hydrate me-smothie
(Mängderna är ungefärliga – smaka dig fram!)

  • 1 näve vattenmelon (plocka bort de svarta kärnorna)
  • 1 hel skalad citron
  • 1 näve jordgubbar
  • Eventuellt lite vatten


Skala citronen och skär bort skalet på vattenmelonen. Mixa alla ingredienser slätt i en mixer – servera gärna med isbitar och en myntakvist på toppen!

 

vattenmelon smoothie uppsala

 

Namasté
Caroliné Fladvad