Hot Yoga Uppsala 6 år

Hej alla (hot)yogisar!

Vi vill först säga tack till alla som har varit och är med på denna yogaresa med oss på Hot Yoga Uppsala. Många kvar sedan första klassen och några av er har precis börjat, varmt välkomna till gemenskapen alla nya yogisar! Vi kommer fortsätta att sprida värme i många år till.


Hot Yoga Ambassadör

Hot Yoga Ambassadör

Vi vet att bästa förespråkarna för studion är ni som praktiserar hos oss. När jag började med bikramyoga att jag försökte få med mig alla jag träffade, Vänner, kollegor, kunder jag träffade genom mitt jobb och inte minst familjen som alla har fått känna på hur det är att ta sig igenom 26 positioner i 40 graders värme. Vi har nu skapat ett ambassadör program där du kan ge dina vänner 25% rabatt på vårt 10 gångers introduktionskort läs mer på vår hemsida. Klicka bara på bilden nedanför så kommer du till inlägget i bloggen.


Facebook grupp för medlemmar

Vill ni se fler utvalda bilder från de första 5 åren så är det bara att gå med i vår Facebook grupp för Hot Yoga Uppsala’s medlemmar. Klicka på bilden nedan så kommer du dit direkt.


Rabatt på klippkort och årskort

Missa inte rabattkoderna som gäller fram till och med 5/11

10% rabatt på årskort basic med kod ”helår”

15% rabatt på våra klippkort med kod ”varmaklipp”

Länk till Webbutik


 

Månadsdragning yoga

Månadsdragning (flexibel) Kortet för dig som vill träna obegränsat och med fri tillgång till temaklasser och våra kurser samt alla ordinarie yogaklasser utan att binda upp dig. Kostnad 995:-

  • Kortet går inte frysa utan du får säga upp och börja igen
  • Plats för matta i vårt mattgarage under tiden kortet är aktivt
  • Kortet börjar gälla från dagen du köper kortet i store
  • Uppsägning  minst 72 timmar innan nästa dragning

Vill du vara en del av vårt team Karma yogis?

karma yoga