Gör Yoga Hemma

Yoga online med yogateket

Yoga hemma är väldigt poppis nu för tiden och som några av er vet så har vi filmat till vår online yoga platform Yogateket  som kommer att vara en prenumerationstjänst. Nu har vi snickrat klart på hemsidan eller vi har i alla fall kommit så långt att vi har kunnat gå live med den. Det är fortfarande en del lösningar och funktioner som ska programmeras. Men själva grunden är satt och fungerar. Vi har gjort en sida som är lätt att använda och du ska lätt kunna filtrera yogaklasser efter dina önskemål.

Yogalärare

På Yogateket kommer du känna igen lärare från studion som Lizette och Karolina. Men vi har även internationella yogalärare som Daniel Scott och Lauren Matters som håller yogaklasser och olika yoga-utmaningar.

Innehåll

Sajten har online yoga classes som är allt från 5 min till 1 timme långa och med ett brett yogautbud. Yogan ska vara lätttillgänglig och vi erbjuder allt från Yin yoga, Hatha yoga, Vinyasa flow, Ashtanga yoga, Meditation och pranayama och mer. förutom yogaklasser och tutorials (teknik klasser) kommer vi att erbjuda olika utmaningar, (yoga challenges). Pranayama program och mycket mer.

Gör online yoga, varför yoga hemma?

Olika livsförhållanden gör att det kan vara svårt att ta sig till en yogastudio. Då kan en online yoga plattform vara ett utmärkt verktyg att få hjälp med att bibehålla sin yoga hemma praktik. Ibland kanske man bara har 15-20 min på morgonen, eller man kanske är hemma med bebis eller sjukt barn och inte kan ta sig från hemmet. Då är det perfekt rulla ut mattan, spela upp en video på sin tablet, eller dator.

Yoga ofta och lite hellre än sällan och mycket

Så med yogateket kanske du får till ett par extrapass i veckan. som komplement till dina studiobesök, för vi kan ju inte vara utan värmen eller hur? 😉

Signa upp nu och få 2 veckor med gratis yoga hemma!

ta dig tid gör yogaövningar för rygg hemma få energi