Chiapudding alá Caroliné

Hej! Ingen har väl missat chia, det lilla trendiga fröet som varit på allas läppar senaste året? Utöver mina studier jobbar jag extra med hälsokost och där frågar ofta kunder om det verkligen är så nyttigt som alla påstår. Och om det nu är det, vad ska man göra med det? Svaret på fråga ett […]

BEET it Up!

BEET it Up-smoothie Hej! Vad tänker du på när jag säger rödbetor? Kanske minns du inlagda rödbetor till pyttipannan i skolmatsalen. Kanske vet du att det är en rotfrukt, en knöl bredvid potatisarna i affären. Men rödbeta är så mycket mer! Det är en riktig superfood! Rödbetor är fulla av antioxidanter, vitaminer och mineraler – […]

Hydrate me-smoothie!

  Hydrate me-smoothie! Hej! Efter några dagar med strålande solsken, fågelkvitter och riktig vårkänsla känner man sig så där lurad som alltid i mars. Just nu tittar jag ut på ett gråmulet, frusset och lite snöigt Uppsala. Då är det tur att man kan komma in i värmen på Hot Yoga Uppsala! Jag var på […]

Green Dream smoothie

Grön smoothie recept med bär!   Jag gillar att servera smoothies i skål eller så jag hur som kan äta dem med sked (lite som yoghurt) – jag lovar, det blir en helt annan känsla än att dricka dem! Green Dream (Mängderna är ungefärliga – smaka dig fram!) ♥ 1 avokado ♥ 2 nävar ruccola […]

Yoga Games

I helgen var det äntligen dags för Yoga Games – Nordic Yoga Conference i Stockholm. Tre dagar fyllda av inspirerande workshops, yogaklasser, föreläsningar, Raw-food mat och en hälsomässa fylld med läckra yogatights, yogamattor och annat härligt (alldeles för välfylld om ni frågar mig, eller kanske mer bestämt min plånbok 😉 !) En uppsjö inspirerande yogalärare […]

Green smoothie recipe

I know that with this weather all you feel like for breakfast is a hot cup of coffee, tea or chocolate, but the best way to start your day is with a green smoothie, then you can go ahead and have a hot drink afterwards.   Everything your body needs is a green smoothie to start […]