Komma i gång med träningen!

Kom i gång med träning!

Har du svårt att komma igång med din träning? Ja du är inte ensam. Det svåraste är ju bara att ta sig till yoga-studion. Väl där brukar det ju gå bra! Här nedan har jag skrivit ner några punkter som hjälper dig på traven om motivationen sviker.

1. Skriv in i din kalender vilka dagar du planerar att träna.
2. Packa väskan och förvara den lättillgängligt, det ska vara så enkelt som möjligt att komma iväg! Det finns alltid möjlighet att hyra matta och handdukar i studion. Vi lånar även ut vattenflaska.

3. Förbered dig på ett bra sätt genom att äta lätt och nyttigt, drick rikligt med vatten och fördela vätskeintaget jämt under träningsdagen (men även dagen innan). Ät helst ingenting tyngre 2-3 timmar före klassen. Förvara gärna en liten burk med torkad frukt och nötter att äta före och/eller efter träning och om suget sätter in!

träna yoga i uppsala
I träning av huvudstående

4. Ta tjuren vid hornen! Det kan vara lite motigt i början om du känner dig ur form… Börja långsamt men försök få till en regelbundenhet i din träning. Skulle du missa en planerad klass, så är det inte hela världen – fokusera på nästa istället!
5. Skriv ner realistiska mål: specifika, mätbara och tidsatta. Använd dig gärna av små delmål.

6. Boka in dig på en yoga klass 

2 kommentarer om “Komma i gång med träningen!

  • Är i usel form efter några tuffa år med små möjligheter till träning. Har funderat på yoga för att komma igång. Men är det för tufft med hot yoga? Har tränat mycket tidigare och var nog på topp för 7-10 år sedan. De senaste tre har jag inte rört på mig alls, ätit fel och gått upp 17 kilo. Känns så motigt att ta tag i eländet.

    • Hej MammaK!

      Vi rekommenderar dig att komma och få tillbaka din form med oss. Du yogar alltid i din egen takt och ökar intensiteten ju starkare du blir. Hoppas vi ses. Men värme Hot Yoga Uppsala

Comments are closed.