Uppsala Yogar 2017

Uppsala Yogar 2017 -03 – 18/19

 

Snart är det dags igen men denna viktiga helg Uppsala Yogar. Flera yoga-studios går tillsammans och håller öppet hus och erbjuder donations baserade yoga-klasser för ett lokalt välgörande ändamål. Detta år donerar vi till kvinnojouren i Uppsala.

 

Hot Yoga Uppsala’s schema under helgen är följande:

Lördag

09:00 Vinyasa flow 60 min

11:00 Bikram yoga 90 min

13:30 Hatha flow  75 min

Söndag

09:00 Yin yoga 75 min

15:15 Vinyasa flow + core 75 min

17:30 Bikram yoga 90 min

 

Vi släpper bara ett visst antal platser för Uppsala Yogar och vi håller ett visst antal platser till våra medlemmar. Så om det inte går att boka som obetald är den klassen fullbokad. Vi ska försöka hålla denna sida uppdaterad med vilka klasser som är fullbokade också för er referens.

Boka här !

 

Årets mottagare av donationerna är Uppsala Kvinnojour

Uppsala kvinnojour tar emot kvinnor som blivit utsatta för någon typ av våld från en man eller partner såsom psykiskt våld, fysiskt våld, sexuellt våld eller ekonomiskt våld.
Uppsala kvinnojour är en ideell förening, partipolitiskt och religiöst obunden och fristående från myndigheter. De har verkat i Uppsala i över 30 år och arbetar utifrån en feministisk grundsyn och för att synliggöra och motverka den manliga överordningen som är inbyggd i samhället. Deras målsättning är att verka för kvinnors och tjejers rättigheter och mot kvinnoförtryck i alla former. Verksamheten grundas på synen att kvinnor och tjejer kan ge varandra styrka genom att ta del av varandras erfarenheter.

Så här går donationerna till:

För varje pass väljer du själv en valfri summa som du vill donera. Du kan i anslutning till passet swisha direkt till Kvinnojouren på swish nr: 1236902118 och ange ‘Yoga’.
Annars kan du lägga din donation kontant i våra bössor som finns framme i respektive yogasal under UppsalaYogar-helgen.

För att se hela programmet med alla pass som erbjuds även på andra yogacenter: http://www.uppsalayogar.se

Har du några frågor kan du kommentera nedan eller skicka ett mail till info@uppsalahotyoga.se

Hot Yoga Uppsala yogar