Klippkort Student 10 gånger (giltigt 1 år )

Studentyoga på Hot Yoga Uppsala!

Kortet kostar 1395:- och du köper det direkt i bokningsystemet

 

För alla studerande i Uppsala erbjuder vi Studentyoga, ett klippkort på 10 tillfällen. Välj fritt mellan våra ordinarie yogaklasser. Kortet har en giltighetstid på 1 år och kan bara köpas av heltidstudenter (ej doktorander).

 

Det är perfekt antingen för studenten som inte än hittat hem yogan, men vill utforska nya yogaformer, eller för studenten som inte har tid till mer än ett par klasser per temin. Yoga är ett oumbärlig avbrott i studierna. Efter långa timmar med dålig luft på biblioteket, när du inte sett solljuset på flera dagar och kroppen värker efter att ha varit stillasittande så länge är yoga din räddning. Den varma temperaturen gör att du tvingas slappnar av, och pluggstressen rinner av dig när du svettas.

Vill du yoga obegränsat rekommenderar vi någon av våra autodragningar för studenter. För studenter som har svårt att ta sig iväg till yogalektioner rekommenderar vi också Yogateket.

På Yogateket får du tillgång till obegränsade yogalektioner online. Där kan du välja lektioner utefter hur lång tid du har till yogapraktiken. Det enda du behöver är en matta.

 

Artikelnr: 1007 Kategori: