Halvår yoga online med Yogateket

890 kr

Yoga challenge online

Yogateket erbjuder en mängd yogaklasser och “yoga challenge online”, samt meditation och andningsövningar. Vad helst du kan behöva just nu. Vi hjälper dig att bli starkare, slappna av eller bara ha kul och stretcha på mattan. Oavsett om du har fem minuter eller en timme över har vi klassen för dig.

Vårt kall är att skapa och tillhandahålla rolig och inspirerande yoga som du kan ta del av  oavsett var du befinner dig idag. Det ska vara enkelt och lättillgängligt så du kan utvecklas och bibehålla en bra praktik. Som medlem i Yogateket har du tillgång till vårt ständigt växande bibliotek med yogaklasser och program.

Yogateket är riktig yoga skapad av äkta yogis. Alla våra instruktörer är legitimerade i den yoga de lär ut. En annan sak de har gemensamt är kärleken till yoga. Vi filmar alla våra klasser i vår studio i Uppsala. Skulle du vara i närheten får du gärna komma förbi och hälsa på oss i studion. Första klassen är alltid gratis för Yogateketmedlemmar.

Alla filmer är inspelade i vår yogastudio Hot Yoga Uppsala!

När vi ser eran betalning får du en bekräftelse att din order är färdigbehandlad, du kommer att använda ditt order id som rabattkod vid registrering.

Länk för registrering till Online yoga med Yogateket.com

OBS! Man måste använda sitt betalkort vid registrering att kunna skapa en profil. Du sätts automatiskt upp på den planen du valt. Dragning börjar automatiskt om du inte har sagt upp din prenumeration innan slutdatum.

 

Kategori: