White Monday på Hot Yoga Uppsala!

white monday

Att Black Friday är denna vecka har väl ingen undgått och vi hakat på den där trenden förut om åren för att sälja yogakort till ett rabbaterat pris. Det som kanske inte alla känner till än är motpolen White Monday, White Monday infaller alltid måndagen innan Black Friday. I år är det den 19:e november. De lyfter fram cirkulära alternativ, som en motpol till den linjära konsumtion & hets som skapas på fredagen. ”One mans trash is another man’s treasure”

Hot Yoga Uppsala kommer hela veckan ta emot kläder som vi kommer lämna in till Myrorna Uppsala  Vars överskott går till frälsningsarmen.

Det funkar så här:

  • Ta med vad du kan bara det är helt och rent och vi bjuder på en yogaklass. Yoga direkt eller ta med dig fribiljetten hem. Vill du yoga direkt så bokar du klassen över mail eller per telefon.
  • Vid inlämning av kläder och köp av ett 10 gånger kort så får du ett extra klipp
  • Vid inlämning av kläder och köp av ett 20 gånger kort så får du två extra klipp
  • Max en inlämning per person
  • Du får värme och någon annan får värme tack vare dig!

Våra öppetider är i samband med klass 30 min innan och efter. Se schema här.

Spana in White mondays hemsida för vilka företag som erbjuder delnings- och cirkulära tjänster. Alltså, företag gör det enkelt för både dig & mig att laga, hyra och återanvända våra prylar. Kanske du kan göra något riktigt klipp denna vecka 🙂

Med värme

Lizette och Nicklas