Yin Yoga Uppsala

Vilken yin yoga-höst vi har haft!

Ända sedan vi startade med yin yoga Uppsala i augusti har intresset stadigt ökat och nu kan du komma och prova på två gånger i veckan. I skön eftervärme på torsdagskvällar och lagom värme söndag eftermiddag kan du känna fördelarna och effekterna med att yin yoga i värme.

Vilket nog visar vilken stort behov vi har att varva ner och ta det lugnt. Och vila oss i form.

Yin yoga* är ett utmärkt komplement till hot yoga och Vinyasa och som en aktiv vila med passiv stretch, till vår alltmer hektiska livsstil. Den har också flera medicinska effekter på kroppen, då spänningar och blockeringar löses upp. Man blir mer flexibel, får mer energi samtidigt med en skön avslappning. Inte ovanligt att någon slumrar till lite 🙂

Så tack vare det stora intresset och den sköna nyttan, börjar vi med en kvällsklass efter nyår. Håll utkik i vårt schema.

Har du ännu inte provat så hoppas vi att snart få se dig i studiovärme på ca 30 grader.

Yin yoga Uppsala

Varmt välkommen torsdagar 20:00 och söndagar 13:30

*I yin yoga sitter eller ligger vi ner i olika positioner med störst fokus på ländrygg, säte, lår och stannar i dessa 3-5 minuter. Väl där låter vi vår andning, avspänning och gravitationen dra oss ner mot mattan och på så sätt öppna upp alltmer i tight bindväv.

Vill du veta mer om yin yoga eller kanske praktisera hemma kan ni hitta mycket bra info på Bernie Clarks hemsida och har ni inte tid eller möjlighet att ta er till studio’n kan ni praktisera yin yoga hemma på vår online yoga plattform yogateket

Varmt välkomna på yin yoga Uppsala

butterfly - fjärilen
butterfly – fjärilen