Fall Challenge 2019 - Hot Yoga Uppsala

Yoga challenge 2019

Det var länge sedan vi hade en yogautmaning i studion så vi tyckte det var dags igen. Vi är halvvägs in i Oktober och det börjar bli mörkt och ruggigt så det är perfekt tid att anta en yogautmaning. Få kontinuitet i din träning och yogapraktik med lite hjälp utav vår höstutmaning.

Hur funkar det?

Det är enkelt, bara att yoga minst 4 gånger i veckan i 6 veckor. Ni kan praktisera vilka dagar ni vill och vilka tider ni vill bara att planera in er klasser vecka för vecka i appen. 

Regler

  • Alla klasser får räknas med i utmaningen, Bikram, Vinyasa, Pilates, yin, och Soma, allt på schemat räknas som en klass/en dag.
  • Några av er brukar praktisera dubbla klasser, det får ni göra men de räknas inte med i utmaningen då det är dagar inte klasser som räknas.

Vad får jag ut utav detta?

Med hjälp av utmaningen får du en regelbundenhet i träningen. Det är alltså ingen tävling utan ett verktyg för att skapa en stark regelbunden yogapraktik. Viktigt att tänka på är att ta hand om sig själv extra mycket. Läs gärna inlägget en hållbar yogapraktik

Var skriver jag upp mig?

Be om att få en lapp i receptionen. Vi fyller väggen mitt emot skohyllorna. För varje dag du kommit till studion sätter du en stjärna. Vi kollar sedan och jämför med era incheckingar i Wondr. 

Vad kostar det att vara med?

Det kostar inget extra att vara med utan du yogar på det medlemskapet du har. Har du ett klippkort eller inget aktivt kort idag så har vi skapat ett speciellt utmaningskort för 1195 kr kortet är giltigt mellan 21:a Okt och 1:a Dec. På prissidan scrollar ni ner tills ni ser ”har du en kod?” Skriv då utmaning19 och kortet kommer fram. Har du ett klippkort så e-postar du till oss så fryser vi det fram tills 1:a December. 

Finns det någon morot?

Ja, alla som deltar och klarar av sin utmaning hamnar i en pott där vi drar fram 3 st presentkort á 500 kr till yoga den 1:a advent mellan Bikramyoga och Vinyasa core klasserna. 

Om ni är lite tveksamma, tveka inte! Utmana er själva och kör så länge det går!

Vi ses i värmen 🙂