Yoga Games Stockholm - Green dream

I helgen var det äntligen dags för Yoga Games – Nordic Yoga Conference i Stockholm. Tre dagar fyllda av inspirerande workshops, yogaklasser, föreläsningar, Raw-food mat och en hälsomässa fylld med läckra yogatights, yogamattor och annat härligt (alldeles för välfylld om ni frågar mig, eller kanske mer bestämt min plånbok 😉 !) En uppsjö inspirerande yogalärare från världen över och såklart hundratals härliga medyogis/yoginis (där ibland många från HotYogas Uppsalas crew!)

Mellan klasserna hade jag med mig en stärkande grön skön dryck. Ofta när jag gör smoothies så gör jag en hel kanna. Det är perfekt att ha med sig på jobbet, i skolan eller i farten. Mitt tips är att ta en gammal glasburk (bara kolla så att den är helt tät, ett misstag jag gjort och inte rekommenderar…)

 

Yoga Games Green

(Mängderna är ungefärliga – smaka dig fram!)
♥ 1 avokado
♥ Några centimeter gurka
♥ En liten broccoli (även stammen funkar utmärkt)
♥ 1 hel citron
♥ 1 hel lime
♥ Två nävar grönkål
♥ En rejäl tumme ingefära
♥ 1 msk Baobab-pulver (Håll utkik – kommer blogga om denna superingrediens längre fram!)
♥ 1 msk kokosolja
♥ Vatten till rätt konsistens

 

yoga games dream

Mixa alla ingredienser slätt! Detta blir rejält med smoothie, perfekt att både äta till frukost med valfria bär på och ta med resten i en glasburk som mellis!
Helgen var helt fantastisk. Så mycket inspiration, magi, värme, svett, glädje och nyfikenhet under så intensiva dagar. Helt slut efter allt min kropp och själ tagit in – framöver krävs nog en stor dos reflektion kring allt!
Namasté
Caroliné