Yoga-schema i Uppsala

Schema för Hot Yoga Uppsala

Ladda ner vår nya app för bokningen iPhone iPad 

Om du har ett aktivt kort men det inte syns i Karmasoft och du inte kan boka in dig, skicka då ett e-post till oss så justerar vi och lägger in ditt kort.

Du behöver bara skriva ditt namn i e-posten så vi vet vem det är.

 Vi har all data sparad med gånger kvar och när kortet går ut m.m. från det gamla bokningsystemet. När ni kommer till studion eller innan om du skickat e-post justerar vi om det eventuellt har blivit knas med överföringen av data mellan bokningsystemen. Vi ber om ursäkt om det är rörigt nu!

Vårt schema är öppet för bokning fram till 30 min innan klassen börjar. För att vara säker på en plats till din favoritklass så bokar du här.

Avbokning sker senast 2 timmar innan klassen börjar. Vid sen avbokning dras en gång automatiskt från kortet. Därför är det viktigt att du ser till att avboka i tid om du skulle få förhinder!

Det finns alltid 2 obokningsbara platser, om man inte bokat utan känner för drop in yoga. Dessa två platser släpps när vi sätter igång klassen. Vi öppnar alltid studion 30 min innan och låser dörren 5 min innan klassen startar.

Vi tar inga bokningar eller avbokningar via mejl eller telefon utan du sköter allt själv ifrån profilen som du skapat via karmasoftonline. Kontot skapar du lätt genom att klicka på bokaknappen för den klass du vill boka in dig på och följa instruktionerna.

Detta är det ultimata yoga-schemat i Uppsala med fristående klasser. Vi erbjuder allt från rogivande Yin Yoga till energirika Fierce Grace Yoga. Vi på Hot Yoga Uppsala har inga kurser som tar upp plats i vårt schema, utan du bokar in dig på den klassen du vill gå på. Du ser också alltid det aktuella schemat över helgdagar här.

Om du är osäker på vilken klass som skulle passa dig bäst kan du läsa mer om våra klasser under Yoga utbud – Hot Yoga Uppsala. När du hittat en klass som passar dig är det bara att boka.

 

Bikramyoga, Bikram Flow, Hot 60, Vinyasa Flow level 1, Vinyasa Flow level 2,

Yin Yoga, Hatha Flow, Fierce Grace Yoga, Vinyasa Flow med core-övningar.

schema hot yoga uppsala träna yoga nybörjare uppsala

Vi ses i värmen!