Yoga utbud – Hot Yoga Uppsala

Vårt yoga-utbud för nybörjare och erfarna yogis

Yoga för nybörjare i Uppsala!

Här nedan finns mer information om vårt yoga-utbud. Där kan du läsa igenom och se vad som kan passa dig. Alla yoga-former vi erbjuder kompletterar varandra väldigt bra, så du kommer att få ut mycket av yogan om du praktisera alla parallellt. Alla yogaklasser är fristående så du väljer enkelt en tid och klass som passar dig. I och med att vi inte har olika kurser som tar upp schematid har du fler tider att välja mellan. På så vis hoppas vi att du ska få en mer regelbunden och hållbar yogapraktik.

Viktigt när man yogar i värme är att man har en bra vätskebalans när man kommer till studion. Börja redan dagen innan eller på morgonen med att fylla på med vätska med jämna mellanrum.  Ännu viktigare är att du lyssnar på kroppen och inte tar i för mycket utan fokuserar mer på andning och form än djupet i rörelsen. Så kom och upptäck glädjen och de positiva effekterna Hot Yoga har på kroppen!

 Bikramyoga – Bikram flow – Hot 60 – Hot vinyasa flow level 1 – Hot vinyasa flow level 2 – Hot vinyasa flow + core – Fierce Grace Yoga – Hatha flow – Yin Yoga – PT-Yoga – Företagsyoga – Workshops – Yogaklasser med fördjupning – Barnyoga – Bikram Teknik klass

Som helt ny yoga-utövare rekommenderar vi att du går på Hatha flow eller Bikramyoga första gångerna om du är ute efter dynamik. Det är de yoga-formerna som har lagom dynamik från vårt yoga-utbud. Vill du ha mer flöde? Prova vår Vinyasa flow! Föredrar du lugn och statiska positioner kan vi erbjuda Yin Yoga.

Vi rekommenderar att du börjar med vårt förmånliga 10 gånger introduktionskort. Med det kan du prova på vårt yoga-utbud i din takt. Välj fritt mellan klasserna och gå på de tider som passar dig. När du hittat en klass som faller dig i smaken går du vidare till fliken ”schema” och bokar in dig där.

Vi ses i värmen!