Medlemsdag med Magnus Fridh

Magnus fridh
Meditation uppsala, Mindfulness Uppsala, Yoga Uppsala

Som årskorts medlem är du inbjuden till denna workshop med Magnus Fridh. Själva workshopen håller på i 2,5 timmar och vill man kan man stanna kvar på efterföljande vegetarisk lunch och umgås och äta gott.(OBS! Workshop och lunch har separat bokning i Karmasoft)

Vi bjuder på hela kalaset men det vi ber er att boka lunchen minst 48 timmar innan för att vi ska kunna planera hur många som stannar på den.

Om Workshop:

Hur kan vi hitta vila i vardagens höga puls?
Under några timmar kommer vi tillsammans att utforska ett antal olika tekniker för att möjliggöra detta.
En dynamisk del där vi försöker hitta en detaljerad balans mellan andning och rörelse, en del där vi stegvis utforskar mindfulness och meditation för att bättre förstå
och för att tillgodogöra oss övningar som är lätta att applicera i vardagen.
Fokus för klassen ligger på avslappning, närvaro, fokus och medkänsla med syfte att göra sinnet vilsamt, flexibelt mer fokuserat och stadigt. Kanske kan vi tillsammans närma oss ett viloläge!
Workshopen (inkl yogaklass) passar alla och du behöver ingen förkunskap.

Om Magnus Fridh:

Magnus började meditera i tonåren och har genom studier i tibetansk buddhism och indologi fördjupat sig inom ämnet. Han undervisar grupper i Ashtangayoga, mindfulness och meditation och är även en av grundarna till Mindfulness Appen. Appen är översatt till 13 språk och ingår i flera pågående forskningsprojekt. 2017 utkom Magnus första bok VILOLÄGE- Mindfulness och meditation i vardagen. En konkret bok om att vända oro till stillhet och hur du hittar lugn i en stressig vardag.

Varmt välkomna!

Årskort

Teckna i Karmasoft