Restorative yoga

restorative uppsala

 

Prova Restorative-yoga, dess effekt på kropp och sinne och hur vi genom denna sköna yogaform kan upptäcka vår inre energireservoar.

Restorative Yoga har sitt ursprung i BKS Iyengars breda undervisning och kunskap. Syftet är djup avslappning och återhämtning. Vi anpassar kroppen efter de många hjälpmedel vi använder och stödjer på det sättet in kroppen i en känsla av viktlöshet, djup inre avslappning och återhämtning.

Upplevelsen av fysisk, mental och själslig balans infinner sig, vilket är nyckeln till vårt välmående och hälsa i en tid av stress och prestationsinriktad värld. Det är en mycket välbehövlig yogaform som fler och fler hittar till.

”Restorative Yoga”
Konsten att göra ingenting. Bekvämt och mjukt stöttad till djup vila. För att det är skönt. Och viktigt. Effekterna av par timmars Restorative yoga har jämförts med en hel natts sömn och aktiverar kroppens system för läkning och uppbyggande.

Med en känsla av tyngdlöshet i några olika restorative-positioner, låter vi kroppen vara helt stilla och utan ansträngning alls. Med flera kuddar, bolster och filtar bygger vi positioner som ”First Business Class” och ”Spooning Side Rest” och andra klassiker.

Att försöka beskriva hela känslan av Restorative yoga går inte. Det är en sån innerlig erfarenhet att den måste upplevas inifrån.
Och har man gjort det en gång, längtar man redan efter nästa.

Välkomna två lördagseftermiddagar mellan 14-16.30. En 23 februari och en 30 mars.

Boka så snart du känner att du behöver eller vill prova, men fort då antalet bolster är begränsat.

Endast 15 platser per tillfälle så boka och betala i karmasoft

Vad kostar det?
Bara 250kr för 2,5 timmars skön och aktiv vila

Vem håller i restorative?
Maria Woglinde

Vad behöver jag ta med mig?
En yogamatta räcker gott och väl

Boka restorative

Bara 15 platser. Passa på!