2: a chakra – Sacral Chakra – Svadhisthana

sacral chakra

Välkomna på ytterligare en Chakra klass med Lizette och hitta momentum, lär dig ditt flöde och få kontakt med din kreativa energi. Denna unika klass är designad så att du flödar genom yoga positioner för att öppna upp och stärka ditt andra chakra.

Sacral Chakra är en symbol för några olika saker. Med sin plats längst ner i ryggraden är denna chakra en symbol för sexualitet. Det är också en symbol för kreativitet och känslor. En hälsosam Sacral Chakra betyder en hälsosam balans mellan känslor och ett hälsosamt flöde av känslor. Det är därför ingen slump att denna chakra också är symbolisk för elementets vatten. Vatten är ett element som påverkar våra känslor. Liksom vatten påverkar de sakrala chakrarna också våra känslor.

  • känslor
  • Intimitet
  • Sexualitet

Sacral Chakra Healing

När vår sakrala chakra är utom balans kan vi känna en känsla av brist på kreativitet och tillfredsställelse. Vatten är elementet i denna Chakra, som ligger nära det kan vara otroligt helande. Att ha en meditation och yoga övning (flödesstilar) kommer att hjälpa till med energin i detta chakraflöde och släppa ut.

Datum

Datum kommer snart

För icke årskortsmedlemmar

250:-