En kort introduktion till Hot Vinyasa Flow level 2

vinyasa flow level 2

34°C- 37°C nybörjare-fortsättning (60 min)

Det finns ofta inslag av armbalanser i Vinyasa Flow level 2, en elegant och dynamisk yogaklass som bygger vidare på rörelserna i level 1. Du kommer lära känna din kropp på djupet och genom detta uppnå smidighet och lätthet i dina rörelser. Vissa asanas kommer du att känna igen från ashtanga yoga, andra från hatha yoga. Som i alla yoga-klasser jobbar vi förberedande och efter våra egna förutsättningar. Vi bygger den styrka vi behöver för dessa rörelser med tiden och med en regelbunden praktik. 

Vad kan jag förvänta mig av Vinyasa Flow level 2?

I Vinyasa Flow level 2 får du möjlighet att fördjupa dig i yogan. Här får du chansen att prova mer avancerade positioner som armbalanser, bakåtböjningar och hand- och huvudstående positioner. Exempel på positioner som kan förekomma är armbalansen eka pada koundinyasana och huvudstående baddha hasta sirasana a. Positionerna bryts upp i olika steg och ledaren instruerar och hjälper vid varje steg så att du känner dig trygg i att pröva något nytt. Ledaren ger också alltid flera varianter av samma position, så att alla kan hitta det steg som passar bäst just idag. Precis som i level 1 fokuserar vi på att sammanföra andning och rörelse.

Vinyasa Flow level 2 kräver mer styrka än  level 1, men det gör att du fortare bygger upp styrka genom dessa klasser!  Det här är alltså en på flera sätt utmanande klass, men med det sagt uppmuntrar vi dig att utmana dig själv att testa! Du kommer genom denna klass att lyfta din yoga till ett elegant plan. Styrkan bygger du upp gradvis från gång till gång.

Ge dig själv 5-10 min innan klassen för att värma upp handleder och axlar och minst 3 minuter efter för savasana.

 

Läs mer om (hot)yoga och hälsa här!

 

Introduktionskort 10 gånger

Prova på alla våra klasser under två månaders tid