Introduktion till Yoga Strong

Yoga Strong Lizette Pompa Yogateket

33°C- 35°C nybörjare-fortsättning (60 min)

I Yoga Strong delar Lizette med sig av sina favoritstyrkeövningar. Detta är inte en traditionell yogaklass, utan ett månatligt styrkepass med yogastretch i slutet. Ett av Lizettes mål i livet är att lyfta kvinnor och få dem att känna sig starka och egenmäktiga. Ett sätt att göra det är att hjälpa kvinnor bygga fysisk styrka, vilket i förlängningen också kan bygga psykisk styrka och bättre självförtroende. Den här klassen är ett led i att lyfta kvinnor, och är enbart öppen för kvinnor.

Yoga Strong är gratis för alla med årskort och klippkort. Det innebär att det inte dras något klipp från ditt klippkort för den här klassen. Om du har ett introduktionskort eller inte har ett kort hos oss på Hot Yoga Uppsala kostar Yoga Strong som en drop-in-klass.

Vad kan jag förvänta mig av Yoga Strong?

Om du följer Lizette på instagram (@lizette_pompa) har du med stor sannolikhet sett hennes träningsprogram. Det är den här typen av träning du kommer att göra med Yoga Strong, fast utan vikter. Klassen är uppdelad i tre styrkesektioner: överkropp, ben och core. Varje sektion innehåller 3-5 övningar med 5-10 repetitioner per övning. Så gör man två varv av varje sektion. Ibland används hjälpmedel som block, ibland bara kroppsvikt och ibland gör man kompisövningar. Klassen avslutas med några asanas för att stretcha. Alla stöttar alla genom energin i rummet.

Förbered dig på utmaningar, skratt och träningsvärk! Du kommer garanterat blir starkare av den här klassen, och få en riktig energiinjektion!