Yoga utmaning - Yoga challenge

winter yoga challenge

Det var länge sedan vi hade en yoga utmaning i studion så vi tyckte det var dags igen. Vi är halvvägs in i januari så vi kickar igång utmaningen redan nu vecka 3.

Hur funkar det?

Du kan välja mellan tre olika nivåer för att det ska passa in i ditt liv. 4×4, 5×5 eller 6×6. (fyra klasser i veckan i fyra veckor, osv.) Väljer du att ta dig an utmaningen 6×6 alltså sex klasser i veckan i 6 veckor måste du börja senast tisdag för att hinna med. Väljer du 4×4 räcker det med om du börjar på torsdag för att hinna med 4 dagar första veckan.

 

Regler

  • Alla klasser får räknas med i utmaningen, Bikram, Vinyasa, Hatha, yin, you name it, allt på schemat räknas som en klass/en dag.
  • Det går inte ändra nivå väl man startat, så välj en nivå ni tror hinner med.
  • Några av er brukar praktisera dubbla klasser, det får ni göra men de räknas inte med i utmaningen då det är dagar inte klasser som räknas.

Vad får jag ut utav detta?

Med hjälp av utmaningen får du en regelbundenhet i träningen. Det är alltså ingen tävling utan ett verktyg för att skapa en stark regelbunden yogapraktik. Viktigt att tänka på är att ta hand om sig själv extra mycket. Läs gärna inlägget en hållbar yogapraktik. Välj sen en nivå som passar dig.

Var skriver jag upp mig?

Be om att få en lapp i receptionen. Vi fyller väggen mitt emot skohyllorna. För varje dag du kommit till studion sätter du en stjärna och skriver datum.

Jag har ett klippkort kan jag vara med?

Ja du kan pausa ditt klippkort och köpa ett utmanings-kort i receptionen för fyra, fem eller sex veckor.

Finns det någon morot?

Ja, alla som deltar och klarar av sin utmaning hamnar i en pott där vi drar en vinnare till 1 års medlemskap i www.Yogateket.com som vi lanserar inom ett par veckor.

Om ni är lite tveksamma, tveka inte! Utmana er själva och kör så länge det går!

Vi ses i värmen 🙂