Yoga som student

Som student har du mycket att vinna på att utöva yoga. Hos oss har du alltid studentrabatt på våra klipp- och månadskort. Kolla in vårt stora utbud av klasser för att hitta en yogaform som passar både ditt schema och din plånbok!

De positiva effekterna av regelbunden yogapraktik har direkt påverkan på hur du klarar av dina studier. Yoga är bland annat  effektivt för att minska stress och förebygga smärta i rygg och nacke. Yoga är en flexibel och enkel träningsform som passar lika bra att utöva innan morgonföreläsningen som efter en sen pluggkväll. Under hektiska tenta tider är vår varma yogastudio det perfekta andrummet för att hitta ny energi och fokus.

Hot Yoga Uppsala erbjuder en rad olika möjligheter för dig som är student att praktisera yoga. Som heltidsstudent köper du alltid månadskort och klippkort till rabatterat pris. Studentkorten kan pausas över sommaren och är utan bindningstid (minimum tid är två månader).

student månadsdragning Basic

studentyoga

För dig som har ett flexibelt schema och tid över finns vårat karmaprogram där du får möjlighet att praktisera gratis i utbyte mot att hjälpa till att hålla studion ren och fräsch. Läs mer här.

Vill du kunna yoga var som helst, utan att vara bunden till ett schema eller studion? Då ska du kolla in Yogateket.com – din egen yogastudio online. För bara $18.00 i månaden får du tillgång till både enstaka klasser och längre yogautmaningar. Tillsammans med ett klippkort kan du kombinera praktik hemma med varma besök i studion och få extra mycket yoga för studiebidraget.

Välkommen till vår gemenskap!